lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Vävysalaatti

Pyrin kohta 20 vuotta sitten osoittamaan anopille, että olen käytännöllinen henkilö, vaikka ei uskoisikaan. Tarkoitusta varten suunnittelin ja valmistin salaatin, jonka ohje on tässä.

Ainekset:

Riisiä
Amerikansalaattia
Kurkkua
Tomaattia
Kananmunia
Fetajuustoa
Tinjamia
Aromisuolaa

Valmistusohje:
Keitä riisi. Keitä kananmunat. Pilko amerikansalaatti, kurkku ja tomaatit. Pilko niiden sekaan esimerkiksi munaharppua hyväksi käyttäen kananmunat. Ripottele aromisuolaa ja tinjamia kokonaisuuteen. Vatkaa kokonaisuus ja ripottele aromisuolaa ja tinjamia uudelleen. Lisää lopuksi fetajuusto.

Valmis nautittavaksi.

P.S

Uusista blogeista vinkkaan http://pumppe.blogspot.com

7 kommenttia:

Lassi kirjoitti...

Hmm. Tarina ei kerro miten sitten kävikään. Maistuiko salaatti anopille? Ja mikä tärkeintä: oliko sillä loppupeleissä mitään merkitystä?

jarvelainen kirjoitti...

On maistunut, mutta ehkä tähänkin asiaan pätee eskatologinen horisontti ja se, että olemme tuomionalaisia viimeiseen tuomioon asti.

a-kh kirjoitti...

...ja niin pelastut.

jarvelainen kirjoitti...

Ad a-k.h
Ehkä Lande tietää paremmin. Luin hänen kuolemastaan blogistasi. Kävi joskus minunkin luennoillani haukkumassa niiden mitättömyyttä.

moritz kirjoitti...

anoppiasia on saanut..sanotaan tässä asiassa ..tähän henkilöön liittyen uskon jälleensyntymiseen, muuten en

moritz kirjoitti...

munaharpusta en tiedä.. muutta etkö laita kastiketta?

jarvelainen kirjoitti...

Ad Moritz
Mausteiden idea on tässä korvata kastike. Voi tietysti kokeilla esimerkiksi jotakin kermaviilisösseliä, mutta sitten ei kyseessä ole aito vävysalaatti.