maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Tahkon ääreen



Kävin napsaisemassa näkötornista kuvan työpaikastani - huoneeni sijaitsee tuon vastarannalla sijaitsevan puiden välistä pilkottavan vaalean rakennuksen toisessa kerroksessa.

Töihin palatessa on paikallaan muistuttaa itseään siitä, että on isompien kokonaisuuksien ympäröimä.

Jos jotakuta käy kateeksi, erittäinkin järvi ja Holy Wood, tervetuloa käymään. Eihän nyt maata voi omistaa, totesivat jo intiaanit.

3 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

Ei mittää hättää, Väesälänmäki näkkyy. Ukkini syntyi Sänkimäellä (ei Ala-). Sieltä on niin komea näköala Tahkolle, että ei uskosikaan, miten paljon pahaa Kinahmin kvartsiittiselänteelle on tehty. Partek ja matkailu panevat parastaan. Niiden aikaansaannokset eivät kuulu minun arvoihini, mutta tuhoutuuhan tämä maapallo kyllä ennen pitkää muutenkin. Kärventyvät sekä vanha että uusi Jerusalem ja Tahkomäki ja Aholansaarikin.

jarvelainen kirjoitti...

ad a-k.h
Niin käy, ja sama meno näyttää olevan vallalla myös Kolilla.

a-kh kirjoitti...

Sitä olen ihmetellyt serkulleni, joka toimii Metlassa siellä Jovensuussa Kolin ennallistamisporukan vetäjänä, vaikka ei taida tietääkään, mihin historialliseen tilaan yppylä pitäisi ennalistaa. No, venäläiset panevat uusiksi. Minusta tuntuu, että olen Karjalaiseen kirjoittamiseni kirjoittanut.